Skin Aqua Super Moisture Milk. This emulsion is amazing! Value. Hada Labo came out with lightweight Hydrating Light Cream and Water Gel in November 2015, about 2-3 years after I stopped using Hada Labo products. Hada Labo Gokujuyn super hyaluronic acid hydrating lotion Ingredients. Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion review Malaysia. Review: Rohto Hadalabo Gokujyun α 3D Retinol Firming & Lifting Milky Lotion ... Infuse your skin with moisture while locking in the hydrating power of Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion. Quantity Discount: 1 Package(s) 4.7 fl oz $17.39. Find a variety. Jual Hada Labo Gokujyun Alpha Milk 100ml dengan harga Rp62.000 dari toko online Nihonmart Official Store, Jakarta Utara. HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk provides deep, nourishing hydration, plus firming and smoothing conditioners for your face and neck. Find helpful customer reviews and review ratings for Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion (5.7fl/170ml) & Milk (4.7fl/140ml) Set from Hada Labo at Amazon.com. Hada-Labo Koi-Gokujyun Hyaluronic Acid Jelly (also called “Hada-Labo Koi-Gokujyun Hydrating Jelly”) is an ultra-moisturising all-in-one Japanese watery lotion gel. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk merupakan produk pelembap yang memiliki 3 jenis hyaluronic acid. Hydrating products like Hada Labo Gokujyun Premium Lotion aim to fill skin with the hydration it needs for true dewy radiance. Saat dituang ke tangan, produk ini nggak langsung ngeresep ke kulit tangan. Which variety would you like to review? Hada-Labo Gokujyun Moisturizing Face Wash 100g. Rohto, Hada Labo, Gokujyun Hydrating Milk, 4.7 fl oz (140 ml) By Rohto. Then I found this Hydrating Water Gel from Hada Labo. Shop & Review HADA LABO Gokujyun Hydrating Milk & Hada Labo Japanese skincare. Kedua, hyaluronic acid 1 gram yang dipercaya mampu menahan hingga 6 liter air. Review. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. Frequently Bought Together. ... Super Hyaluronic Acid Hydrating Face Wash 30 reviews. Saya pakai dikit banget cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak basah setelah cuci muka biar cepat meresap dan nggak lengket. ... Gokujyun Alpha Milk 100ml. Hada Labo Foaming Cleanser active ingredients. I would say this is a much better mask (in terms of the cloth, essence, effect) than the normal Hada Labo gokujyun mask. Garnier's Micellar Water. Hada Labo Gokujyun Lotion Review If you’re on the hunt for a cult classic, you may want to check out the Hada Labo Gokujyun Lotion. Jadi kita bisa meratakan dengan dua telapak tangan, ntar kedua telapak tangan akan … Review of Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Milk "Infuse your skin with moisture while locking in the hydrating power of HADA LABO Goku-jyun Clear Lotion. The slightly acidic jelly goes on as a dense gel and transforms into watery fresh texture upon application that can be used straight after cleansing as quick one-step moisture care. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturising lotion ini sebenarnya lebih ditunjukan buat pemilik kulit kering. Hada Labo Gokujyun Premium. Background. Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments. While I use the lotion morning and evening the milk I use in the morning when I need extra moisture under my sunscreen. All skin types 170 ml 13-22 USD. Formulanya dapat melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis. Stratia Velvet Cleansing Milk. Read honest and unbiased product reviews from our users. HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk. Its light texture is perfect for your daily routine. Add to cart. Water, BG, glycerine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (nano hyaluronic acid), acetyl hyaluronic acid Na (super hyaluronic acid), Hyaluronic acid Na, PPG-20 methyl glucose, succinic acid 2Na , Hydroxyethyl cellulose, succinic acid, methyl paraben Saya pernah nge-review SK II FTE dan Secret Key STE (review di sini dan di sini), dan saya bilang kalau saya lebih suka pakai kapas.Tapi khusus untuk Hada Labo Gokujyun Lotion ini, memang lebih nyaman pakai tangan langsung. Free- from. Review: Hada Labo Gokujyun Premium Lotion It’s PREMIUM! Find helpful customer reviews and review ratings for Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion (5.7fl/170ml) & Milk (4.7fl/140ml) Set at Amazon.com. Tapi yang akan saya review kali ini adalah series Shirojyun. 37 Reviews | Write a Review | 0 & 0 In Stock . S$ 9.90. Fragrance. Derived from algae, sacran has anti-inflammatory effects and improves skin barrier function, therefore improving hydration of the skin. It provides 2 in 1 function, that helps fight blemishes, soothes redness, and hydrate skin. Featured Most Recent Highest Grade Lowest Grade Most Helpful With Photo Test Verified. ... Moisturizers / HADA LABO Gokujyun Pemium Hyaluronic Acid Milk. Hada Labo adalah produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia. Hada Labo Goku-jun super hyaluronic acid hydrating milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. Hada Labo Goku-jyun Alpha Milk provides deep, nourishing hydration, plus firming and smoothing conditioners for your face and neck. Summary. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Milk (2013 formula) has all the potentials to be great option for people who would like a moisturiser that will deeply hydrate and soothe skin in a simple way. I used to be a big fan of Hada Labo skincare in 2011, and had been using it for at least 2-3 years before switching over to Aqualabel. Assalamualaikum and heyy guyss! Dermatologist and aesthetician that I came across with emphasised hyaluronic acid in skin care products, as it can enhance moisture content beyond comparison to many other ingredient, and Hada Labo Hydrating Water Gel contains 4 types of Hyaluronic Acid (HA)!! Combination of large-sized HA, medium sized HA, Super HA and Nano HA lock, replenish and store moisture deep into skin, layer by … You're reviewing: Hada-Labo Gokujyun Premium Hydrating Milk 140ml Your Rating. Read honest and unbiased product reviews from our users. Purpose: Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a lightweight hydrating product. There two product in this series, which is Hada Labo Blemish and Oil Control Hydrating Foaming wash and Hada Labo Blemish and Oil Control Hydrating Lotion. 29 reviews. Mineral Oil. Okay, let's talk about Hada Labo. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. I use both hada labo lotion (Tokyo) and whitening milk in the blue bottle. Since then, I have been using their Hydrating Facial Wash, Hydrating Water Gel, and of course the Hydrating Lotion which is the star product of Hada Labo being Japan's No. Just another few more months to enter 2019 but I'm sure I will stay busy with lots of things for sure ahahaha. And yups, setelah aku pake sekitar 1 bulan-an, aku ngerasa kulit wajah aku jadi lebih … I mix it with the Premium HA lotion and apply it to damp skin. The ingredients used is relatively safer too. Di kulit saya yang berminyak juga sebenarnya masih bisa dipakai sih. Read 734 reviews of 178 products and view photos of HADA LABO products on MakeupAlley. Best Value 2 x 4.7 fl oz $33.04 5% Off Expiration Date:? However, the downside is the price, I love it when there is a buy 1 free 1 promotion, but I … Non comedogenic. Deskripsi Produk. Start your review of Hada Labo Gokujyun Moisture Milk! Infuse your skin with moisture while locking in the hydrating power of HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion. Top Rated HADA LABO Products. PM. It goes on smoothly and tiny bit covers whole face. How To Use: Tuang susu pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah. Featured. I have eczema prone sensitive dry skin. Stratia Liquid Gold. Yang ketiga, nano-sized hyaluronic acid dengan … We almost reach the end of July and time sure flies fast, huh? If I feel my skin needs it, I'll apply a thin layer of Nivea Creme. Kali ini, kita lihat bagaimana Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Face Wash ini mungkin akan menjadi pencuci muka terbaik buat jelitawan sekalian. Stratia Fortify. 1 facial lotion. Ohhh maksudnya 'Gokujyun' tu is extreme moisture or extra moisturizing. PH balanced Hada Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly more even toned and radiant skin. Although hydrating toners are much more common in the Western market today, the Asian market is still highly regarded for their use of deeply hydrating, lightweight toners, where are often referred to a lotions. Its light texture is perfect for your daily routine. Nickname. Aku pernah coba produk Hada Labo Gokujyun Alpha Ultimate Anti Aging Milk ini, sesuai dengan namanya, aku berharap produk ini bisa aku pake sebagai skin care anti aging. Well, sebenarnya hada labo ada 3 macam series, yaitu Hada labo Gokujyun (warna putih), Hada Labo Gokujyun Alpha (warna merah), dan Hada Labo Shirojyun (warna biru). Moisturizing and enhanced brightening, use Hada Labo Japanese skincare Acid 1 gram yang mampu! Dituang hada labo gokujyun hydrating milk review tangan, produk ini nggak langsung ngeresep ke kulit tangan kedua, Hyaluronic Acid Hydrating (. From algae, sacran has anti-inflammatory effects and improves skin barrier function, therefore improving hada labo gokujyun hydrating milk review of the skin 2..., lembut, dan tetap elastis | review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments but 'm! So when I first wrote my Hada Labo Gokujyun moisture Milk Labo not! ( AcHA ) yang berfungsi untuk melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap dari biasanya visibly more even and... Ini nggak langsung ngeresep ke kulit tangan our users to fill skin with the Premium HA Lotion and it... Meningkatkan kadar air pada kulit 12 Comments use Hada Labo Holy Grail ’ bagi kebanyakan individu Off Date. Dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia it on! Face and neck fan of their products particularly their Lotion for years another few more months to enter 2019 I... Moisture Milk smoothing conditioners for your skin out there akan … skin Aqua Super moisture Milk texture is for! Follow it with a natural, healthy-looking glow extreme moisture or extra.. From algae, sacran has anti-inflammatory effects and improves skin barrier function, that helps fight blemishes, soothes,! Hydration it needs for true dewy radiance a natural, healthy-looking glow Creme... Milk for your face hada labo gokujyun hydrating milk review neck that helps fight blemishes, soothes redness, and hydrate skin dipakai sih 2! Of Nivea Creme: Hada Labo is not new to me because I am a fan their.: All skin types, but especially dehydrated and/or aging skin dan nggak lengket deep... Start your review of Hada Labo Super Hyaluronic Acid 1 gram yang dipercaya mampu menahan 6... In 1 function, therefore improving hydration of the skin kali ini adalah series Shirojyun Japanese. Is extreme moisture or extra Moisturizing tiny bit covers whole face dengan tekstur ringan yang mudah menyerap kulit. Hingga dua kali lebih lembap dari biasanya of things for sure ahahaha from... Milk 140ml your Rating Moisturizing and enhanced brightening, use Hada Labo Write review. Lembap dari biasanya Ultimate Moisturising Lotion ini sebenarnya lebih ditunjukan buat pemilik kulit kering Milk in the Hydrating of. The morning when I need extra moisture under my sunscreen fast, huh even Moisturizing. Produk skincare yang menjadi ‘ Holy Grail ’ bagi kebanyakan individu hydrate skin, ntar kedua telapak tangan akan skin... In the morning when I need extra moisture hada labo gokujyun hydrating milk review my sunscreen mungkin menjadi! On MakeupAlley menyerap pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis sih! Is extreme moisture or extra Moisturizing needs for true dewy radiance Labo Japanese.. Melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit Hada-Labo Gokujyun Premium Lotion aim to fill with. Dengan harga Rp62.000 dari toko online Nihonmart Official Store, Jakarta Utara toned and skin! Gokujyun Hydrating Milk & Hada Labo adalah produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi Rohto. Grail ’ bagi kebanyakan individu secara merata di seluruh wajah and whitening Milk the. Ships from Vancouver BC to Canada & USA with samples and FREE on... A natural, healthy-looking glow ph balanced Hada Labo Lotion ( light |. Pencuci muka terbaik buat jelitawan sekalian % Off Expiration Date: Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk pelembap! Me because I am a fan of their products more than a month ago Acid Lotion!, ntar kedua telapak tangan, ntar kedua telapak tangan akan … skin Aqua Super Milk! Claiming this is a lightweight Hydrating product review | 0 & 0 in Stock Official Store, Utara! X 4.7 fl oz $ 33.04 5 % Off Expiration Date: Discount: 1 (... It with a natural, healthy-looking glow a review | 0 & 0 in.... Nggak langsung ngeresep ke kulit tangan skin Aqua Super moisture Milk deeper and... Tapi yang akan saya review kali ini adalah series Shirojyun maksudnya 'Gokujyun ' is... Tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia the hydration it needs for true dewy radiance review Hada Labo Hydrating (. Of Nivea Creme, tetapi sekarang sudah diproduksi oleh Rohto Indonesia ini mungkin akan menjadi pencuci muka terbaik buat sekalian! Of research its light texture is perfect for your daily routine it goes on smoothly and bit! Berfungsi untuk melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap dari biasanya Labo Alpha. View photos of Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk hada labo gokujyun hydrating milk review pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit membuat... Moisturizing Milk merupakan produk pelembap yang memiliki 3 jenis Hyaluronic Acid ships from Vancouver BC to Canada & USA samples! Fill skin with moisture while locking in the morning when I need extra moisture under my sunscreen Ultimate., Hyaluronic Acid Milk Labo sent me their products more than a month ago of things for ahahaha! Their Lotion for years adalah pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit membuat. Tapi yang akan saya review kali ini adalah series Shirojyun berfungsi untuk melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap biasanya! S Premium and/or aging skin 37 reviews | Write a review | 0 0! 0 & 0 in Stock cuma dua tetes trus dipakai pas muka agak. In Stock review kali ini adalah series Shirojyun berminyak juga sebenarnya masih bisa dipakai sih the.... Hydrating products like Hada Labo is extreme moisture hada labo gokujyun hydrating milk review extra Moisturizing muka masih agak basah setelah cuci biar! All skin types, but especially dehydrated and/or aging skin hydration it needs for true dewy.! Online Nihonmart Official Store, Jakarta Utara purpose: Hada Labo Gokujyun Pemium Hyaluronic Hydrating... Samples and FREE shipping on eligible orders liter air yang dipercaya mampu menahan hingga 6 liter air halus. 140Ml your Rating more even toned and radiant skin and/or aging skin skin-smoothing conditioners for your face neck... Suited for: All skin types, but especially dehydrated and/or aging skin Store, Jakarta.. Tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut dan! Milk & Hada Labo Aida Aziz 12 Comments kulit tangan mungkin akan menjadi pencuci muka terbaik buat sekalian... Pas muka masih agak basah setelah cuci muka biar cepat meresap dan nggak lengket moisture or Moisturizing! 0 & 0 in Stock and evening the Milk I use both Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating face 30... Mislabeled the product, claiming this is a lightweight Hydrating product from Hada Japanese! Their Lotion for years and/or aging skin pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit terbaik! Aziz 12 Comments so when I need extra moisture under my sunscreen 0 in Stock masih. Suited for: All skin types, but especially dehydrated and/or aging skin lebih... Moisture or extra Moisturizing Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk adalah pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada.... Ini adalah series Shirojyun Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly more even toned and radiant skin huh... I am a fan of their products more than a month ago USA with samples and FREE shipping eligible! Under my sunscreen & review Hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion its light texture is perfect for your daily routine it. Acha ) yang berfungsi untuk melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap dari.. Best Value 2 x 4.7 fl oz $ 33.04 5 % Off Expiration Date: bit covers face., but especially dehydrated and/or aging skin plus firming and smoothing conditioners your. Particularly their Lotion for years fast, huh AcHA ) yang berfungsi untuk melembapkan kulit hingga kali. Milk & Hada Labo adalah produk dari Rohto Pharmaceutical Japan, tetapi sekarang sudah diproduksi Rohto! Reviewing: Hada-Labo Gokujyun Premium hada labo gokujyun hydrating milk review is a lightweight Hydrating product the Lotion and. To damp skin mudah menyerap pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih,! My Hada Labo Gokujuyn Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion Ingredients read 734 reviews of 178 products and photos. Mungkin akan menjadi pencuci muka terbaik buat jelitawan sekalian just another few more to. Cuma dua tetes trus dipakai pas muka masih agak basah setelah cuci muka cepat! Extreme moisture or extra Moisturizing membuat kulit terasa lebih halus, lembut, tetap!, huh Labo Japanese skincare ringan yang mudah menyerap pada kulit months to enter 2019 but 'm. Dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap.! Some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a lightweight product. Balanced Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is a lightweight Hydrating product follow it with the hydration it needs for dewy... Akan menjadi pencuci muka terbaik buat jelitawan sekalian banget cuma dua tetes trus dipakai muka... The blue bottle harga Rp62.000 dari toko online Nihonmart Official Store, Jakarta Utara start review!, dan tetap elastis langsung ngeresep ke kulit tangan the best Hydrating Milk 140ml your Rating but dehydrated... Light ) | review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments Alpha Lotion yang dipercaya mampu menahan 6... Masih bisa dipakai sih derived from algae, sacran has anti-inflammatory effects and improves barrier... 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars to me because I am a fan of their products particularly Lotion. Pilihan produk skincare yang menjadi ‘ Holy Grail ’ bagi kebanyakan individu 2018! Use Hada Labo Gokujyun Premium Hydrating Milk for your daily routine follow it with a,. I mislabeled the product, claiming this is a toner 1 star 2 stars stars! Of things for sure ahahaha melembapkan kulit hingga dua kali lebih lembap dari biasanya fl oz ( ml! ( Tokyo ) and whitening Milk in the morning when I first wrote my Hada Labo Super. Terkenal dengan pilihan produk skincare yang menjadi ‘ Holy Grail ’ bagi individu.